4 juli 2009

Lite allt.

19 Juni

Spanien!
Jaa har varit i Torrevieja i 11 dagar med moster och kusin felicia va både tråkigt och roligt. Vart en del bada sen marknader och så. Handla dock inte så mkt där nere men men. Blev 2 par shorts, 2 st skjortar och parfym med mera. Va ut och åt några dagar annars åt vi hos mormor och mats. Vet inte vad ja kan säga mer om resan hehe.

Tisdagen!
Kom hem till Sverige runt halv 12 på kvällen så blidde att checka in på hotell och bo där en natt. Helt okey hotell för att vara så pass billigt.

Onsdagen!
Satt på ett tåg från skavsta från 10 på morgonen till 4 på eftermiddagen lite halv segt men sen när vi framme kom mamma och hämta upp oss nere på tågstationen sen åkte ja med hem till mamma och fick lite mat i magen sen kom krången förbi och vi for på bio med hansson och djos "Transformers 2" den va helt okey. Sen hem till noreberg och sov.

Torsdagen!
Vakna ganska så tidigt och moster hämta mig och skjutsa mig ner på mora och där köpte ja en ny telefon en "Sony Ericsson T700". Och efter de så for ja hem till mamma och börja vara barnvakt eftersom mamma och jimmy skulle till västerås och roa sig. Gjorde la inte så mkt åt lite gott och kolla på tv och satt en del vid datorn med martin som sällskap.

Fredagen!
Hände inte så mkt då heller va hemma mest sen kom martin och vi grilla lite med systrarna eller ja med tessan eftersom sandra åkte hem till moster och grilla där iställe. Sen vart de tv och data igen hehe.

Lördagen!
Ja idag har de inte hänt så mkt heller vaknat och sen kom martin och gjorde mig sällskap sen vid 4 så vart de bio med martin, sandra och tessan va och kollade på "Ice Age 3" grymt skön film. Sen kom morfar och skjutsa hem oss till färnäs igen och då va de bara att starta grillen igen. Sen har de inte hänt så mkt mer idag heller eller ja va la meningen att anna skulle komma idag efter vi varit på bio men så blidde de inte så martin och marina har varit här och gjort mig sällskap större del av kvällen =).

4 Juli

Ha de

Inga kommentarer: